Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

15:08
Кабельні оператори звинуватили «Волю-кабель» у монополізмі Оператори кабельного телебачення звинуватили «Волю» в монополії
Оператори кабельного телебачення звинуватили «Волю» в монополізмі. Про це вони заявили у своєму відкритому листі.

«В Україні за останні роки сформувався один з найбільших у Європі монополістів, який, вільно керуючи ринком кабельного телебачення, у тому числі з використанням обмежуючих конкуренцію неправомірних дій, штучно створює умови для підвищення цін на послуги і отримання надприбутків іноземною компанією «Воля-кабель», власником якої є американська компанія SigmaBleyzer («Воля»). Така діяльність в умовах тяжкої кризи може завдати шкоди громадянам та державі», – йдеться у листі.

Оператори заявляють, що ініціатива Телекомунікаційної палати України(ТПУ), яка запропонувала взяти на себе проведення моніторингу та аудиту всіх провайдерів програмної послуги призведе до тиску на операторів.

«ТПУ насправді є однією із структур «Волі», – йдеться в заяві операторів, – Проведення аудиту і моніторингу конкурентів через ТПУ дозволить «Волі» отримувати конфіденційну комерційну інформацію, що є незаконним і передбачає кримінальну відповідальність».

Оператори звернулись до керівників держави та депутатів ВР із проханням захисти їх. І попросили прийняти відповідні рішення щодо виконання Антимонопольним Комітетом України Рішення №06-39/6-228 та інших існуючих антимонопольних обмежень в галузі телебачення.
Також оператори просять нардепів розробити зміни та доповнення до законодавства України, що стримали б подальшу монополізацію ринку кабельного телебачення та телекомунікацій України.

Лист підписали: Голова Координаційної Ради операторів кабельного телебачення України, Президент Західно-Української Гільдії операторів кабельного телебачення, Генеральний директор Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж, Голова Кримської республіканської Асоціації «Телерадиовещатель», Голова Луганської Асоціації кабельного телебачення, Генеральний директор Спілки кабельного телебачення України, Президент Асоціації операторів телекомунікацій Одеси та Одеської області, Президент Асоціації «Укртелемережа», оператори кабельного телебачення, провайдери програмної послуги та інші представники ринку кабельного телебачення України.




Мирант Киев по материалам: mediabusiness.com.ua...
Категория: Цифровое / кабельное ТВ | Просмотров: 1468 | Добавил: vetal | Теги: воля | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Реклама



Календарь публикаций
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика


Сейчас на сайте: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0