На каком сайте купить хорошую посуду?
|
|
Snejinka | Дата: 13-08-2020, 13:40 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус:
|
Может кто покупал, подскажите плизз. Нужен хороший набор посуды, на каком ин.сайте можно глянуть?
|
|
|
|
ОчАрОвАшКа | Дата: 14-08-2020, 23:00 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Решила маме подарить набор кастрюль из эмали с красивыми маками. Кастрюли идут в комплекте с крышками. Сами по себе удобные за счет того, что широкие. Мыть можно даже в посудомойке. Классный вариант для ежедневного использования .Брала здесь https://posudanadom.ua/c/vse-nabory-posudy , очень неплохой интернет магазин, ассортимент не уступает иностранным магазинам.
|
|
|
|
Semantika | Дата: 14-08-2020, 23:03 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
На Амазоне США много. Т-фаль классная. Гусинар тоже классная, но дороже.
|
|
|
|
ОльгаВатикова | Дата: 15-08-2020, 15:12 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
кастрюли fissman хвалят
|
|
|
|
Барбара | Дата: 14-08-2023, 12:52 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Гарні тарілки можна купити тут https://top-posuda.com Нещодавно я мав задоволення робити покупки в цьому інтернет-магазині посуду, і повинен сказати, що я справді вражена. З того моменту, як я зайшла на сайт магазину, мене зустрів простий у навігації інтерфейс, який полегшив перегляд. Різноманітність страв просто вражає. Незалежно від того, чи вам подобається сучасний мінімалістичний дизайн чи складні традиційні візерунки, у цьому магазині кожен знайде щось для себе. Сторінки товару детально описані та супроводжуються високоякісними зображеннями, що дає чітке уявлення про те, що ви купуєте.
|
|
|
|