Праска
|
|
Кеша | Дата: 24-01-2023, 22:37 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус:
|
У мне перестала робити праска. А я працю на такій роботі, де є дркс-код, і у м'ятому одязі е можна ходити. Ще день-два я якось переживу відсутність праски. Треба нову купляти. Підкажіть, де подивитися праски?
|
|
|
|
vlad | Дата: 24-01-2023, 22:40 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Зараз купити праску не проблема. Тільки не вибирайте щось занадто дешеве. Дешева техніка дуже ненадійна. Краще вже щось і середнього цінового діапазону вибрати. Я особисто так вибираю.
|
|
|
|
Кеша | Дата: 24-01-2023, 22:43 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А можете порадити якусь надійну модель праски? Нема зовсім зараз часу лазити по интернету на шукати. Тим паче мені всі праски на одне обличчя. Тільки розмірами та кольором й відрізняються.
|
|
|
|
vlad | Дата: 24-01-2023, 22:49 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Ні, я вам нічого радити не буду. Тому що я вже давно собі праску купляв. Краще ви самі зайдіть на сайт Алло та подивиться там праски https://allo.ua/ua/products/utugi/ Там дуже великий вибір прасок, ціни адекватні. При виборі треба звертати увагу на вид паски, потужність, з парою вона чи без пари, який матеріал підошви. Ну й щоб вона вам зовні подобалася - за кольором, наприклад. До речі, там багато прасок зі знижкою продається. Так що ще зекономите.
|
|
|
|