Як на мене, варто звернутися до магазину Black Bunny - там можна знайти інтимні товари нормальної якості. Якщо цікавить, ось посилання на сайт black-bunny.com.ua/faloimitatory Я там купував кілька речей і залишився задоволений якістю продукції та обслуговуванням.
Так само зараз шукаю такий магазин. Ви який для себе обрали?
З власного досвіду можу вам щиро порадити Goodmood . Цей секс шоп пропонує своїм клієнтам величезний асортимент інтимної продукції. Робив там замовлення вже неодноразово і точно знаю, що усі вони є анонімними та мою інформацію ніхто та ніде не розголошує. Для мене це є принципово вадливим...
Если скучно в постели, то интимные игрушки помогают разнообразить сексуальную жизнь. Мы с мужем любим экспериментировать в постели, поэтому у нас довольно обширная коллекция таких игрушек. Я регулярно заказываю их в секс-шопе и могу сказать, что это отличный магазин. Там есть все необходимое для наших сексуальных игр. Недавно я приобрела там лисий анальный хвост https://sextop.com.ua/analnye-probki-s-khvostom/ и осталась очень довольна. Качество отличное и цена приятная.