хорошие суши
|
|
ВикторШатунов | Дата: 24-10-2020, 21:30 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Заблокированные
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус:
|
Ніколи ще не їв суші але з розповідей друзів зрозумів що це класне блюдо, і тепер хочу щоб перше замовлення суші додому мене не розчарувало і не залишило неприємний осад, Підкажіть де можна замовити смачні суші в Хмельницькому?
|
|
|
|
Karina86 | Дата: 27-10-2020, 10:53 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Может быть хоть сейчас мне понравятся суши, потому что все время попадались некачественные, и рос сыпались просто так....даже палочками взять не получалось
|
|
|
|
Malinka | Дата: 06-01-2021, 21:42 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Конкретно за Хмельницький сказати не можу, де саме роблять смачні суші. але замовте Флоренцію. Їх є кілька видів. Вони мені самі смачні.
|
|
|
|
Savi4eva | Дата: 22-04-2021, 23:38 | Сообщение # 4 |
Группа на сайте: Покупатель интернет-магазина
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус:
|
Если вы еще не пробовали суши, то для того чтобы не спорить первые впечатления, вам стоит заказать доставку из надежного ресторана. Могу с уверенностью порекомендовать вам ресторан японской кухни Суши мастер, тут реально вкусно готовят. Это всеукраинская сеть ресторанов, на сайте https://poltava.sushi-master.ua/ua/ сможете сделать онлайн заказ и курьер доставит свежие ролы в назначенное место.
|
|
|
|
Aleksey_Naumov45 | Дата: 22-11-2022, 22:00 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
А мені дуже подобаються суші, я часто їх замовляю. Можу порадити вам класну компанію https://www.sushikoi.ua/ , до якої ви можете сміливо звертатися. У них завжди дуже великі порції, багато риби та сиру, все смачне та завжди свіже. Адекватні ціни та швидка доставка.
|
|
|
|