Чи справді праймери для нігтів настільки важливі?
|
|
Мира | Дата: 13-12-2024, 14:45 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус:
|
Привіт усім! Я от задумалася: чи справді праймери для нігтів настільки важливі? Останнім часом нігті стали тонкими, і навіть звичайний лак довго не тримається. Читала, що праймер допомагає закріпити лак і робить манікюр довговічним. Але чи не шкодить це більше, ніж допомагає? Може, у когось є досвід?
|
|
|
|
Кеша | Дата: 13-12-2024, 14:47 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус:
|
Праймери реально змінюють ситуацію. Особливо, якщо наносиш гель-лак, без праймера взагалі ніяк. Вони знежирюють поверхню нігтя, забезпечуючи краще зчеплення з базою. Головне – обирати безкислотний, якщо нігті слабкі. І, до речі, обов’язково дотримуйся інструкції!
|
|
|
|
Miledi23 | Дата: 13-12-2024, 14:48 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Теж спочатку сумнівалася, чи варто додатково купувати праймери для нігтів, але коли почала ними користуватися, манікюр став набагато кращим. Без праймера гель-лак тримався максимум п’ять днів, а тепер я спокійно ходжу два тижні. До того ж, вони реально зміцнюють нігті!
|
|
|
|
vlad | Дата: 13-12-2024, 14:51 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус:
|
Праймери для нігтів https://beauty-prof.com/ua-nigt....-nigtiv бувають різні: кислотні для міцного зчеплення та безкислотні для чутливих нігтів. Я особисто використовую безкислотний праймер, оскільки він м’якше діє на нігтьову пластину і не викликає дискомфорту. Після нього база лягає ідеально рівно, а гель-лак тримається навіть довше, ніж зазвичай. Ще одна крута річ – праймери допомагають уникнути відшарувань, особливо якщо твої нігті схильні до ламкості. Можете купити, наприклад, набір з праймером, базою і топом – і це реально найкраще рішення. Манікюр виходить салонний, але вдома і набагато дешевше.
|
|
|
|